In Nederland staan duizenden gebouwen leeg: kantoren, scholen, bedrijfsgebouwen en gebouwen van maatschappelijke instellingen. Erg zonde want deze panden staan vaak op mooie locaties en voor bepaalde doelgroepen is juist een gebrek aan geschikte woonruimte.

kantoortransformatie

Om die reden wil het Rijk woonoplossingen in bestaand leegstaand vastgoed bevorderen. Enerzijds wordt zo de leegstand teruggedrongen, anderzijds worden woningen gerealiseerd die passen bij de huidige én vooral ook de toekomstige vraag.

Frankin adviseert ontwikkelaars hoe bestaand vastgoed duurzaam te transformeren. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met alle (on)mogelijkheden van de bestaande draagconstructie, hergebruik van installatie's en materialen, wateroplossingen, duurzame energieopwekking en heel belangrijk; een gezond binnenklimaat. Met nieuwe installaties en bouwkundige oplossingen kan in een bestaand casco, verassend hoge kwaliteit worden gehaald op het gebied van esthetiek, duurzaamheid en gezondheid.
Wilt u weten welke kansen er liggen voor uw vastgoed bel naar 0644848179 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.